Obiectivul acestui festival este de a promova formatiile tinere ce cântă 100% live, indiferent de stilul rock abordat. La editia 2009 a festivalului concurs „Maximum Rock - Suport Pentru Underground" s-au inscris 51 de formatii din tara. Cele 8 formatii care au ajuns in finala ce se va desfasura in data de 25 octombrie 2009, la The Silver Church din Bucuresti sunt: ACT, Fortuneteller, Icory, Spitfire, Respect, Evo, Paradigma si Hush


Veniti duminica, 25 octombrie 2009, ora 19.00, la The Silver Church Bucuresti (Calea Plevnei, nr.61) si sustineti formatia ACT. Pretul biletului este de 20 RON (in care este inclus un CD+revista Maximum Rock Magazin).
Atentie ! Doar persoanele care sunt prezente de la inceputul concursului si raman pana la sfarsitul acestuia (de la intrarea primei trupe in concurs si pana la incheierea recitalului ultimei trupe din concurs) vor avea dreptul de a vota; pentru aceasta, un buletin de vot va fi oferit fiecarei persoane care isi va achizitiona biletul de intrare, prezente inainte de inceperea recitalului primei trupe, buletinele urmand a fi recuperate dupa recitalul ultimei trupe.
Fiecare persoana stabileste ierarhia trupelor cu o nota distincta pentru fiecare formatie (de la 1 nota minima la 8 nota maxima). Astfel, se vor evita situatiile in care o persoana poate favoriza doar o formatie (o nota de 8 si restul zero). Daca aceste conditii nu sunt respectate, votul va fi invalidat.

0 comentarii

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails