Armin van Buuren(n. 25 decembrie 1976) este un producător de muzică trance. Armin van Buuren este un nume important pe scena trance, atât ca DJ, cât şi ca producător. Interesul său pentru muzica electronică a apărut încă din copilărie, el intrând în posesia primului sampler încă de la 14 ani. Primul său hit a fost Blue fear, lansat în 1995 sub Cyber Records. De atunci au urmat o serie întreagă de producţii ce au pătruns în clasamentele muzicale internaţionale. În plus, el a colaborat cu Tiesto pentru proiectele Major League şi Alibi şi a produs piesa Exhale alături de Ferry Corsten. Începând din anul 2000, Armin a lansat seria de compilaţii AVB, care s-au bucurat de succes la public. Un an mai târziu, olandezul şi-a început propria emisiune de radio, intitulată "A State of Trance", în timpul căreia îşi făcea cunoscute creaţiile.

De-a lungul carierei, Armin van Buuren a concertat în peste 25 de ţări, beneficiind de sprijinul lui Dave Lewis. De curând, el a prezentat un set de nouă ore pentru Dancetheater din Haga. Printre locurile în care mixeaza constant se numără "Passion", "Godskitchen", "Gatecrasher" şi "Slinky" - Marea Britanie, "Glow" - Washington şi Ibiza.

Pe 11 noiembrie 2006, artistul a celebrat pe stadionul A`hoy Rotterdam lansarea unui nou album intitulat 10 years! Motivul care l-a determinat pe Armin sa aleagă această locaţie ca fiind rampa de lansare a noului album, a fost concertul extraordinar susţinut de artist acolo în anul 2005, Armin Only, eveniment puternic marcant emoţional pentru toĭi cei 12.000 de participanţi!

Sursa: Wikipedia


0 comentarii

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails