Jennifer López este o actriţă şi cântăreaţă americană, născută pe 24 iulie 1969, în cartierul Bronx din New York.

Visa încă din copilărie să devină artistă, astfel că a început să cânte de la o vârstă fragedă. De-a lungul timpului, a jucat în multe filme. Dar succesul a fost de partea ei abia în anul 1997, când a jucat rolul binecunoscutei şi regretatei Selena, în filmul cu acelaşi nume. A urmat apoi încă un succes cu filmul "Anaconda", şi, în timp, a devenit una dintre cele mai căutate actriţe de la Hollywood.

Pe la sfârşitul anilor '90, şi-a început cariera muzicală. Un debut cu succes, în care primul album al lui Jennifer s-a intitulat "On the 6" şi conţinea hituri precum "If you had my love" sau "Waiting for tonight". Pentru acest album, Jennifer a obţinut discul de platină, datorită volumului de vânzări.

A urmat un duet cu Marc Anthony, "No me ames", care i-a adus o nominalizare la premiile Grammy şi un premiu Billboard Latin Music Awards.

Au urmat albume de succese, precum "J.Lo" (cu hituri precum "Ain't it funny" sau "Love don't cost a thing"), "This is me... then" (cu hituri precum "Jenny from the block").

A făcut o pauză de câţiva ani pentru a se ocupa de cariera de actriţă, iar în 2005 a revenit cu un nou album, "Rebirth", cu hituri ca "Get right" sau "Hold you down".
Jennifer López este o actriţă şi cântăreaţă americană, născută pe 24 iulie 1969, în cartierul Bronx din New York.


Jennifer Lopez a vandut peste 50 de milioane de albume in intreaga lume . Revista Forbes a estimat averea divei la 325 milioane de dolari , aceasta ocupand pozitia a 7-a in topul celor mai bogate femei din industria muzicii.

Cariera în muzică:

On the 6 (1999)

Albumul de debut al divei On the 6 a fost lansat pe 1 Iunie 1999 si a ajuns in Top 10 in Billboard 200. Mega hitul If You Had My Love inca de la momentul lansariii s-a mentinut pe pozitia intai timp de 32 de saptamani , lucru nemaintalnit la un alt artist pana in 2003 . Un alt cantec Waiting for Tonight a castigat premiul MTV Best Dance Video a primit si nominalizare la Grammy. Albumul contine si un duet in limba spaniola No Me Ames cu actualul sau sot , cantaretul Marc Anthony care a primit 2 nominalizari la premiile Latin Grammy. Alt feauturing al divei a fost cu hip-hop-erii Big Pun si Fat Joe pentru piesa Feelin'So Good. Cel de-al patrulea videoclip Let's Get Loud s-a fimat la Women's World Cup pe 10 Iulie 1999, unde Jennifer a cantat live si a primit o alta nominalizare la premiile Grammy.

J. Lo (2001)

Cel de-al doilea album al divei J.Lo a fost lansat pe 23 Ianuarie 2001 si a deputat pe locul intai in Billboard 200 . La scurt timp a fost lansat filmul The Wedding Planner care a ajuns pe locul 1, astfel Jennifer Lopez devenea prima cantareata-actrita din lume care avea un album si un film pe locul 1 in aceeasi saptamana . Hitul Love Don't Cost a Thing a fost primul sau single care a ajuns in Marea Britanie pe locul 1 . Acesta a fost si sursa de inspiratie pentru filmul cu acelasi nume Love Don't Cost a Thing cu Nick Cannon sotul rivalei lui Jennifer Lopez Mariah Carrey . Nick Cannon a aparut si in filmul Shall We Dance avand rolul unui asistent de detectiv. Desi prezenta sa pe platou a fost de doua zile acesta a declarat ca au fost cele mai frumoasa din viata lui deoarece a putut sa lucreze cu o femeie extrem de frumoasa si talentata precum Jennifer . Surprinzator este faptul ca in ciuda rivalitatii celor doua dive , acestea impart acelasi manager Benny Medina si aceeasi asistenti personali la diferite festivitati sau ceremonii. Urmatoarele clipuri au fost Play , I'm Real si Ain't It Funny care au ajuns imediat in top .

J to tha L-O!: The Remixes (2002)

Dupa mega succesul albumului J.Lo , Jennifer a decis sa lanseze un album complet remixat si anume J to the LO ! The Remixes aparut pe 5 Februarie 2002. Albumul a deputat pe locul 1 in Billboard 200 devenind astfel primul album-remixat din istorie care a ajuns pe locul intai si al patrulea din toate timpurile ca numar de vanzari dupa Michael Jackson , Beatles si Madonna. Alte doua videoclipuri au aparut Ain't It Funny cu Ja Rule si cu prezenta in clip a unei alte cantarete Ashanty si I'm Real tot cu Ja Rule unde Jennifer a si castigat premiul MTV Best Hip-Hop Remix in 2002.
This Is Me... Then (2002)

Pe 26 Noiembrie 2002 Jennifer Lopez a lansat cel de-al treilea album numit This Is Me... Then care a urcat pe locul doi in Billboard 200 si a continut patru single-uri : Jenny From The Block cu Jadakiss si Styles P , All I Have cu LL Cool J , I'm Glad si Baby I Love You . Povestea clipului Jenny From The Block a fost a doua incercare dupa I'm Real de a prezenta publicului adevarata personalitate a lui Jennifer Lopez , deoarece ziarele , televiziunile si revistele din intreaga lume o prezentau pe J.Lo ca fiind cea mai pretentioasa vedeta din lume , avand un anturaj care insumau peste 20 de bodyguarzi , 10 asistente personale , make-up artisti , bucatari , hair-stilisti, caratori de bagaje , maseori etc. Versurile melodiei se traduc prin : ,, Nu va lasati influentati de banii pe care ii am , eu raman , eu raman Jenny cea din Bloc , Am avut putin , acum am foarte mult , insa niciodata nu voi uita de unde am plecat ]] . Din videoclip a facut parte si fostul ei logodnic Ben Affleck deoarece relatia lor din 2002-2004 a fost cea mai mediatizata din lume , fiind prezentata constant pe prima pagina a tabloidelor . Interesul fanilor pentru Jennifer Lopez s-a dovedit si de compania Yahoo care a emisi un comunicat precizand ca cele mai cautate cuvinte pe internet in anul 2002 au fost , desigur , Jennifer Lopez .
Rebirth (2005)

Como Ama Una Mujer (2007)

Brave (2007)

Sursa:Wikipedia


0 comentarii

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails